Wij zorgen voor uw apparatuur!

Of het nu om een geheel nieuw bedrijfsrestaurant gaat of om bestaande apparatuur, elke keuken vergt onderhoud. Uiteraard komt een storing aan keukenapparatuur altijd ongelegen. Daarom biedt Ambacht Grootkeukentechniek u verschillende vormen van (preventief en correctief) onderhoud aan, ook op basis van een onderhoudscontract.

Grootkeuken onderhoud

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw grootkeuken onderhoud? Bij ons bent u aan het juiste adres. Graag heten wij u van harte welkom bij Ambacht Grootkeukentechniek voor betrouwbaar onderhoud op maat. Ambacht Grootkeukentechniek is onafhankelijk en niet merkgebonden. Wij verzorgen zowel de plaatsing-, service- en onderhoudswerkzaamheden voor alle grootkeuken installaties. Ook voor losse onderdelen en reinigingsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Vandaag besteld, morgen in huis.

Grootkeuken onderhoud: 24/7 bereikbaar en service binnen 24 uur!

Wanneer zich een storing voordoet aan uw grootkeukenapparatuur kunt u bellen met onze servicedienst. Deze is 24 uur per dag voor u bereikbaar. Ook in de weekenden en tijdens feestdagen! Wij zorgen er voor dat uw storingen zo snel mogelijk worden opgelost. In bepaalde gevallen kunnen storingen eenvoudig opgelost worden na telefonisch advies van onze service medewerkers. Heeft u nu direct advies nodig? Bel 070 780 3703.

Zekerheid met een onderhoudscontract

Onderhoud aan uw keukenapparatuur is zeer belangrijk. Hiermee neemt het aantal storingen aanzienlijk af, gaat de apparatuur langer mee en voorkomt u stress en extra kosten. Het allerbelangrijkste is dat gevaarlijke situaties (zoals gaslekkages en kortsluiting) tijdig worden ontdekt en verholpen. Grootkeuken onderhoud laten uitvoeren is daarom ook specialistisch werk. Onze monteurs zijn ervaren en beschikken over de juiste kennis. Bovendien zijn al onze monteurs VCA en NEN 3140 gecertificeerd. De verplichte jaarlijkse NEN 3140 keuring kan tijdens het onderhoud uitgevoerd worden. Hierdoor bent u er zeker van dat onze monteurs het grootkeuken onderhoud op de juiste manier uitvoeren.

Bij Ambacht Grootkeukentechniek kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor al uw professionele keukenapparatuur, automaten en koel/vriessystemen. In veel gevallen wordt het onderhoudscontract gebaseerd op het advies van onze monteur en uw persoonlijke wensen. Omdat wij niet merkgebonden zijn kunnen we u voor alle merken een servicepakket aanbieden. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Heeft u een onderhoudscontract? Dan heeft u bij ons ‘storingsprioriteit’. In het geval van een storing, komt een van onze monteurs zo snel mogelijk langs om het probleem te verhelpen.

Neem contact op met Ambacht Grootkeukentechniek

Heeft u een vraag over grootkeuken onderhoud, grootkeuken service, grootkeuken reparatie, grootkeuken storing of over onze onderhoudscontracten? Of bent u op zoek naar een grootkeuken monteur? Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 070 780 3703.

Waarom wij

  • Service binnen 24 uur
  • Snelle levering
  • Zeer voordelige tarieven
  • Callcenter 24 uur per dag bereikbaar
  • Volledig onafhankelijk

Aangesloten bij

Levering vervangend apparatuur

Is uw apparaat defect en heeft u drukke dagen voor de boeg, wij kunnen u zo spoedig mogelijk helpen met vervangend apparatuur. Van kleine apparatuur tot vaatwassers, combisteamers en vriezers.

Neem in dat geval gerust contact met ons op voor de beschikbare opties.

Vervangend grootkeukenapparatuur