Grootkeukens voor bedrijven en overheid

Met ruim 20 jaar ervaring in de grootkeukentechniek voor bedrijven en overheid kunnen wij een compleet dienstverlening bieden. Geen bedrijf is het zelfde en daarom zorgen wij ervoor dat uw keuken en bedrijfsrestaurant naar uw wens en budget wordt ingericht. Met veel aandacht voor duurzaamheid, energieverbuik en voedselveiligheid.

GROOTKEUKENTECHNIEK VOOR BEDRIJVEN

Hoogwaardige bedrijfskeukens

Bij Ambacht Grootkeukentechniek kunt u al ruim 20 jaar terecht voor de complete inrichting en alle apparatuur voor uw bedrijfskeuken. Veiligheid, kwaliteit, hygiëne, duurzaamheid en efficiënt energiegebruik zijn belangrijke factoren voor bedrijfskeukens. Allemaal aspecten die wij meenemen in ons adviesgesprekken en de uitvoering.

Wij denken graag met u mee. Van plaatsing, tot onderhoud, het snel verhelpen van storingen en keuringen.

Veiligheid

Een veilige werkomgeving is voor u en uw medewerkers van groot belang. Dit geldt zowel voor apparatuur als de inrichting van de keuken.

Duurzaamheid

Een lange levensduur voor uw grootkeuken door onze duurzame en kwalitatieve apparatuur, onderdelen en service.

Hygiëne

Een keuken dient niet alleen veilig te zijn maar ook hygiënisch. Wij richten uw keuken in volgens de HACCP hygiënecode. 

Efficiënt energiegebruik

Door gebruik te maken van energie zuinige apparatuur en regelmatig onderhoud uit te laten voeren kunt u veel geld besparen. Hiermee stelt u uw bedrijfsvoering veilig. 

COMPLEET GROOTKEUKENTECHNIEK DIENSTVERLENING

Onze diensten

Wij bieden een compleet grootkeuken dienstverlening aan die bij uitstek geschikt is voor bedrijven, bedrijfsrestaurants en overheid. Van onderhoud, storingsservice, NEN 1010 en NEN 3140 keuringen, grootkeukenapparatuur tot het monteren van grootkeukens en apparatuur. Alles gebeurt in eigen beheer.

Storingen

Uw storing snel en professioneel laten oplossen? Ambacht Grootkeukentechniek staat voor u klaar. Wij beschikken over een eigen storingsdienst.

Uitgevallen apparatuur kan vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering en klanten. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op voor een snelle oplossing.

Onderhoud

Wij hebben voor iedere grootkeuken en keukenapparatuur de juiste onderhoudsservice. Of het nu om een geheel nieuw keuken gaat of om bestaande apparatuur, elke grootkeuken vergt onderhoud.

Ga voor meer zekerheid met een onderhoudscontract. En laat uw apparatuur regelmatig onderhouden door onze vaktechnische mensen.

Installatie

Uw professionele keuken veilig en goed geïnstalleerd. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke en snelle service.

Ons werkgebied strekt zich uit van bedrijfskantines tot institutionele keukens en van horeca inrichtingen tot scheepvaartkeukens. Al meer dan 20 jaar staan wij garant voor een zorgeloze installatie.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Kurhaus Scheveningen
World Forum Den Haag logo
ROC Mondriaan logo
Perscentrum Nieuwspoort Den Haag

INSTALLATIE, ONDERHOUD & SERVICE

Alles voor uw bedrijfskeuken

Een veilige keuze voor uw kantine en grootkeuken.

Met ruim 20 jaar ervaring in de grootkeukentechniek voor bedrijven en overheid kunnen wij een compleet dienstverlening bieden. Geen bedrijf is het zelfde en daarom zorgen wij ervoor dat uw keuken en bedrijfsrestaurant naar uw wens en budget wordt ingericht. Met veel aandacht voor duurzaamheid, energieverbruik en voedselveiligheid.

Ambacht Grootkeukentechniek is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van grootkeukens voor bedrijven en de overheid. Volledig in eigen beheer begeleiden en realiseren wij het gehele proces tot. Van plaatsing, tot onderhoud en de keuringen.

Wilt u een vrijblijvende afspraak of offerte?

Over onze apparatuur en materialen

Z

Kwalitatief hoogstaand

Z

Robuust en veilig

Z

Duurzaam, lange levensduur

Z

Gebruiksvriendelijk

Z

Zoveel mogelijk naadloos, makkelijk schoonmaken

Onze merken en leveranciers

Start Chat
1
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?
Hallo en welkom bij Ambacht Grootkeukentechniek.

Wij zijn u graag van dienst!
Klik op Start Chat en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.