Storingen

Uw storing snel en professioneel opgelost

Storingen komen altijd ongelegen en meestal onverwacht. Uitgevallen grootkeuken apparatuur kan vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijf en klanten. Heeft u last van een storing aan uw apparatuur? Ambacht Grootkeukentechniek staat voor u klaar. Wij beschikken over een eigen storingsdienst om uw storing snel en professioneel op te lossen.

STORINGSDIENST

Storing aan uw apparatuur? Onze storingsdienst staat voor u klaar

Voor storingen aan uw grootkeukenapparatuur kunt u bij ons terecht. Onze servicewagens hebben een eigen voorraad van de meest gebruikte en specifieke onderdelen, waardoor storingen meestal in één bezoek worden opgelost. Verder beschikken we over een magazijn met meer dan 10.000 onderdelen, de tijd voor een reparatie wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

Storingen komen altijd ongelegen en meestal onverwacht. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten. U wilt dus dat een storing snel en vakkundig wordt verholpen. Dankzij onze ruime ervaring en deskundige monteurs hebben wij altijd een passende oplossing voor uw storing(en). Ons streven is om de storing met zo min mogelijk overlast voor uw organisatie op te lossen.

MEER ZEKERHEID

Ga voor meer zekerheid met een onderhoudscontract

Heeft u een onderhoudscontract? Geef dit aan bij het melden van de storing zodat uw storing met prioriteit behandeld. Heeft u nog geen onderhoudsovereenkomst met ons? Tijdens een kennismakingsgesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waarom uw storingen laten oplossen door Ambacht Grootkeukentechniek

Z

Eigen storingsdienst

Z

Snelle & vakkundige oplossing

Z

Storingsservice voor verschillende branches

Z

Professionele monteurs

Z

Al meer dan 20 jaar ervaring

Nog geen servicecontract?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact op voor meer informatie.

Start Chat
1
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?
Hallo en welkom bij Ambacht Grootkeukentechniek.

Wij zijn u graag van dienst!
Klik op Start Chat en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.