Over ons

Bij Ambacht Grootkeukentechniek staan we al meer dan 20 jaar garant voor professionele onderhoud, storingsservice, installatie en verkoop van grootkeukens en grootkeukenapparatuur.

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Waarom kiezen voor Ambacht Grootkeukentechniek

Ambacht Grootkeukentechniek is een dynamisch en ervaren bedrijf in de sector grootkeuken en grootkeukentechniek. Onze visie is gericht op het leveren van uitstekende service en het leveren van kwaliteitsproducten. Met ruim 20 jaar ervaring hebben we talloze projecten tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers uitgevoerd.

Onze voordelen en meerwaarde

Z

Persoonlijke en snelle service

Z

Installatie voor verschillende branches

Z

Altijd een advies op maat

Z

Professionele installateurs

Z

Al meer dan 20 jaar ervaring

Actief in verschillende branches

Als grootkeukentechniek bedrijf leven wij onze diensen onder meer aan; gezondheidszorg, onderwijs, restaurants, hotels en bedrijfsrestaurants. Voor iedere branche beschikken wij over de juiste specialisten, expertise en apparatuur. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket. Van onderhoud, storingsservice, installatie tot verkoop van apparatuur en onderdelen. Om u zo goed mogelijk te helpen en de beste service te bieden werken wij met de volgende kernpunten:

Z

Visie

Onze visie is om één van de toonaangevende onderhouds- en service bedrijven in de sector grootkeuken en grootkeukentechniek te zijn door:

  • het bereiken van uitzonderlijke resultaten voor onze klanten,
  • het continu onderhouden van onze vaardigheden en klantrelaties om ons op die manier te onderscheiden van onze concurrenten.
Z

Missie

Ambacht Grootkeukentechniek staat voor topkwaliteit in grootkeukens en apparatuur voor zorg- en onderwijsinstellingen, hotels, bedrijfsrestaurant en horeca. Ons doel is om onze klanten een totaalpakket aan te bieden; van advies, installatie, onderhoud, keuringen tot een ruim assortiment van apparatuur. Wij streven continue naar een verbetering van kwaliteit en efficiency tijdens het gehele proces. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en slagvaardig inspelen op de wensen van onze klanten.

Z

Advies op maat

Voor u is het van groot belang dat u objectief en eerlijk door vakmensen wordt voorgelicht. Ambacht Grootkeukentechniek is u daarbij graag van dienst met een doordacht advies en een vakkundige uitvoering.

Dit advies is geheel op maat! Bij ons weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten

Een greep uit onze opdrachtgevers

Middin logo
World Forum Den Haag logo
ROC Mondriaan logo
Perscentrum Nieuwspoort Den Haag
Kurhaus Scheveningen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bij Ambacht Grootkeukentechniek verstaan we het vak van grootkeukentechniek. Al meer dan 20 jaar. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Start Chat
1
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?
Hallo en welkom bij Ambacht Grootkeukentechniek.

Wij zijn u graag van dienst!
Klik op Start Chat en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.