Grootkeukens voor onderwijs

Met ruim 20 jaar ervaring in de grootkeukentechniek voor de onderwijs kunnen wij een compleet dienstverlening bieden. Wij weten als geen ander dat elke onderwijsinstelling anders is. Daarom zorgen wij ervoor dat uw onderwijskeuken naar uw wens en budget wordt ingericht. Met veel aandacht voor duurzaamheid en veiligheid.

GROOTKEUKENTECHNIEK VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN

Ideale kookomgeving

Opzoek naar een professionele keuken voor uw kooklokaal, kantine of teamkamer? De onderwijskeukens van Ambacht Grootkeukentechniek zijn afgestemd op de lespraktijk en de behoefte van iedere onderwijsinstelling. De belangrijkste voorwaarden zijn robuust, duurzaam, veilig, verhuisbaar en onderhoudsvriendelijk. 

Wij denken graag met u mee. Van plaatsing, tot onderhoud, keuringen en (losse) apparatuur. Ambacht Grootkeukentechniek biedt u en uw leerlingen de ideale omgeving om het kookvak te doceren en te leren.

Veiligheid

Een veilige werkomgeving is voor uw zelf en leerlingen van groot belang. Dit geldt zowel voor apparatuur als de inrichting van het leslokaal.

Duurzaamheid

Een leskeuken wordt vaak en intensief gebruikt. Door gebruik te maken van duurzaam, kwalitatief apparatuur zorgt u voor een langere levensduur.

Hygiëne

Een leslokaal/keuken dient niet alleen veilig te zijn maar ook hygiënisch. Wij richten de leskeukens in volgens de HACCP hygiënecode. 

Efficiënt energiegebruik

Door gebruik te maken van energie zuinige apparatuur en regelmatig onderhoud uit te laten voeren kunt u veel geld besparen. Hiermee stelt u uw bedrijfsvoering veilig. 

COMPLEET GROOTKEUKENTECHNIEK DIENSTVERLENING

Onze diensten

Ambacht Grootkeukentechniek biedt een compleet grootkeuken dienstverlening die bij uitstek geschikt is voor kooklokalen, kantines en teamkamers. Van onderhoud, storingsservice, NEN 1010 en NEN 3140 keuringen, grootkeukenapparatuur tot het monteren van grootkeukens en apparatuur. Alles gebeurt in eigen beheer.

Storingen

Uw storing snel en professioneel laten oplossen? Ambacht Grootkeukentechniek staat voor u klaar. Wij beschikken over een eigen storingsdienst.

Uitgevallen apparatuur kan vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering en klanten. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op voor een snelle oplossing.

Onderhoud

Wij hebben voor iedere grootkeuken en keukenapparatuur de juiste onderhoudsservice. Of het nu om een geheel nieuw keuken gaat of om bestaande apparatuur, elke grootkeuken vergt onderhoud.

Ga voor meer zekerheid met een onderhoudscontract. En laat uw apparatuur regelmatig onderhouden door onze vaktechnische mensen.

Installatie

Uw professionele keuken veilig en goed geïnstalleerd. Bij Ambacht Techniek bent u verzekerd van een persoonlijke en snelle service.

Ons werkgebied strekt zich uit van bedrijfskantines tot institutionele keukens en van horeca inrichtingen tot scheepvaartkeukens. Al meer dan 20 jaar staan wij garant voor een zorgeloze installatie.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Kurhaus Scheveningen
ROC Mondriaan logo
World Forum Den Haag logo
Perscentrum Nieuwspoort Den Haag

INSTALLATIE, ONDERHOUD & SERVICE

Alles voor uw onderwijskeuken

Een veilige keuze voor uw onderwijs grootkeuken.

Met ruim 20 jaar aan het inrichten keukens voor onderwijsinstellingen hebben we veel ervaring opgedaan. Daardoor is Ambacht Grootkeukentechniek uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van grootkeukens in het onderwijs. Volledig in eigen beheer begeleiden en realiseren wij het gehele proces tot en met de plaatsing. We denken graag met u mee, van ontwerp tot realisatie van uw specifieke keukenwensen. Dit adviesgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wilt u een vrijblijvende afspraak of offerte?

Over onze apparatuur en materialen

Z

Kwalitatief hoogstaand

Z

Robuust en veilig

Z

Duurzaam, lange levensduur

Z

Gebruiksvriendelijk

Z

Zoveel mogelijk naadloos, makkelijk schoonmaken

Onze merken en leveranciers

Start Chat
1
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?
Hallo en welkom bij Ambacht Grootkeukentechniek.

Wij zijn u graag van dienst!
Klik op Start Chat en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.