Grootkeukens voor de zorg

Met ruim 20 jaar ervaring in de grootkeukentechniek voor de zorg kunnen wij een compleet dienstverlening bieden. Wij weten als geen ander dat elke zorginstelling anders is. Daarom zorgen wij ervoor dat uw zorgkeuken naar uw wens en budget wordt ingericht. Met veel aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid.

GROOTKEUKENTECHNIEK VOOR ZORGINSTELLINGEN

Zorg & Welzijn

Ziekenhuis- en zorgkeukens hebben de dubbele verantwoordelijkheid om maaltijden van goede kwaliteit te bieden aan personeel en bezoekers, terwijl ze ook voedzame menu’s creëren voor patiënten met verschillende voedingsbehoeften. Goed en gezond eten in een prettige omgeving wordt steeds belangrijk. Dit zorgt namelijk voor vitaliteit. Op deze manier verandert het restaurant van functioneel naar multidisciplinair, waar de bezoeker en het personeel tegelijk bijdragen aan vitale samenhorigheid.

Al met al vereist een grootkeuken binnen een zorginstelling een ervaren oog en een professionele aanpak die u bij Ambacht Grootkeukentechniek vindt.

Veiligheid

Een veilige werkomgeving is voor uw zelf en medewerkers van groot belang. Dit geldt zowel voor apparatuur als de inrichting van de keuken.

Duurzaamheid

Een lange levensduur voor uw grootkeuken door onze duurzame en kwalitatieve apparatuur, onderdelen en service.

Hygiëne

Een keuken dient niet alleen veilig te zijn maar ook hygiënisch. Wij richten uw keuken in volgens de HACCP hygiënecode. 

Efficiënt energiegebruik

Door gebruik te maken van energie zuinige apparatuur en regelmatig onderhoud uit te laten voeren kunt u veel geld besparen. Hiermee stelt u uw bedrijfsvoering veilig. 

COMPLEET GROOTKEUKENTECHNIEK DIENSTVERLENING

Onze diensten

Ambacht Grootkeukentechniek biedt een compleet grootkeuken dienstverlening aan die bij uitstek geschikt is voor verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en dagbesteding. Van onderhoud, storingsservice, NEN 1010 en NEN 3140 keuringen, grootkeukenapparatuur tot het monteren van grootkeukens en apparatuur. Alles gebeurt in eigen beheer.

Storingen

Uw storing snel en professioneel laten oplossen? Ambacht Grootkeukentechniek staat voor u klaar. Wij beschikken over een eigen storingsdienst.

Uitgevallen apparatuur kan vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering en klanten. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op voor een snelle oplossing.

Onderhoud

Wij hebben voor iedere grootkeuken en keukenapparatuur de juiste onderhoudsservice. Of het nu om een geheel nieuw keuken gaat of om bestaande apparatuur, elke grootkeuken vergt onderhoud.

Ga voor meer zekerheid met een onderhoudscontract. En laat uw apparatuur regelmatig onderhouden door onze vaktechnische mensen.

Installatie

Uw professionele keuken veilig en goed geïnstalleerd. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke en snelle service.

Ons werkgebied strekt zich uit van bedrijfskantines tot institutionele keukens en van horeca inrichtingen tot scheepvaartkeukens. Al meer dan 20 jaar staan wij garant voor een zorgeloze installatie.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Respect Zorggroep
De Vijverhof logo
Middin logo
Perscentrum Nieuwspoort Den Haag

INSTALLATIE, ONDERHOUD & SERVICE

Alles voor uw zorgkeuken

Een veilige keuze voor uw zorg grootkeuken.

Met ruim 20 jaar aan het inrichten van zorg keukens in de gezondheidszorg hebben we veel ervaring opgedaan. Daardoor is Ambacht Grootkeukentechniek uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van grootkeukens in zorginstellingen. Volledig in eigen beheer begeleiden en realiseren wij het gehele proces tot en met de plaatsing. We denken graag met u mee, van ontwerp tot realisatie van uw specifieke keukenwensen. Dit adviesgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wilt u een vrijblijvende afspraak of offerte?

Over onze apparatuur en materialen

Z

Kwalitatief hoogstaand

Z

Robuust en veilig

Z

Duurzaam, lange levensduur

Z

Gebruiksvriendelijk

Z

Zoveel mogelijk naadloos, makkelijk schoonmaken

Onze merken en leveranciers

Start Chat
1
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?
Hallo en welkom bij Ambacht Grootkeukentechniek.

Wij zijn u graag van dienst!
Klik op Start Chat en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.