Waterbehandeling

Totaaloplossingen waterbehandeling grootkeuken

Water is onmisbaar en daarom een belangrijke component voor uw grootkeuken. De samenstelling van het water heeft invloed op de kwaliteit van de producten en de levensduur van uw apparatuur. Bij Ambacht Grootkeukentechniek bieden wij u een totaaloplossing voor de waterbehandeling.

TOTAALOPLOSSINGEN WATERBEHANDELING

Verleng de levensduur van uw grootkeuken

Het watergebruik in een grootkeuken kent vele aspecten en moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Waterbehandeling is daarom een belangrijk onderdeel om de levensduur van uw grootkeuken apparatuur te verlengen. Gebruik van waterontharders en waterverzachters zorgt voor zacht comfort water, waardoor u efficiënter en schoner gebruik kunt maken van kalkvrije apparatuur. Om dit voor elkaar te krijgen is een specialistische blik en kennis over geldende wet- en regelgeving noodzakelijk. Aan de hand van het waterverbruik en de kwaliteitseisen aan het water levert Ambacht Grootkeukentechniek een op maat gemaakte oplossing voor het beste resultaat.

Waterbehandeling vaatwasser
Waterbehandeling

VOORDELEN WATERBEHANDELING

De juiste toepassing van waterbehandeling zorgt o.a. voor de volgende resultaten

Z

VERLAGEN ONDERHOUDSKOSTEN

Goed onderhouden keukenapparatuur is betrouwbaarder en gaat langer mee. Voor uw bedrijfsvoering is het een ramp als een slecht functionerende vaatwasser of een combisteamer er ineens mee stopt. Verkalkte verwarmingselementen in koffieapparaten en vaatwassers zijn bovendien energieverslinders. Kalkafzettingen worden dus geminimaliseerd door het gebruik van ontkalkt water. Hierdoor worden de onderhoudskosten verlaagd.

Z

MINDER SCHOONMAAKWERK EN SCHOONMAAKMIDDELEN

Het verwijderen van kalkaanslag op bijvoorbeeld tegels en kranen is arbeidsintensief en tijdrovend. Door gebruik te maken van ontkalkt water wordt kalkaanslag aanzienlijk verminderd en kunt u besparen op zowel tijd als kosten voor kalkreinigers. Voor elke type keuken, groot of klein, levert Ambacht Techniek de beste oplossingen om het water te behandelen.
Z

POLEERVRIJ WASRESULTAAT

Het poleren van glazen en servies is een flinke klus. Het is tijdrovend en onhygiënisch. Daarnaast beschadigt of breekt er ook regelmatig wat. Verschillende factoren bepalen of een poleervrij wasresultaat kan worden behaald: de vaatwasser, de gebruikte glansspoelmiddelen en het juiste water. Door waterbehandeling via omgekeerde osmose leveren wij de juiste waterkwaliteit. Dit draagt bij aan een poleervrij wasresultaat.

VAN ADVIES TOT INSTALLATIE & ONDERHOUD

Wat we voor u kunnen betekenen

Z

ADVIES EN ONDERSTEUNING

Ambacht Grootkeukentechniek levert op maat gemaakte waterbehandelingssystemen. Afhankelijk van de toepassing en de kwaliteitseisen aan het eindproduct wordt een advies op maat gegeven.

Z

INSTALLATIE

Heeft u op basis van ons advies een keuze gemaakt voor een waterbehandelingssysteem? Na akkoord wordt de installatie vakkundig door onze professionals uitgevoerd.
Z

INGEBRUIKSTELLING EN ONDERHOUD

Na installatie zorgen wij er voor dat het systeem gebruiksgeklaar is. Het systeem wordt ingeregeld en gefinetuned en uw medewerkers worden geïnstrueerd over gebruik en onderhoud. Onze service (via een onderhoudscontract) voorkomt tussentijdse uitval en verlengt de levensduur.

Waterbehandeling advies

Voor een advies op maat neem gerust contact met ons op!

Start Chat
1
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?
Hallo en welkom bij Ambacht Grootkeukentechniek.

Wij zijn u graag van dienst!
Klik op Start Chat en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.